Adventskalender # 4 Julelækkerier fra Valrhona

I min familie har der altid være tradition for, at lave rigeligt med hjemmelavet konfekt og andre søde sager, så snart vi nærmer os jul. Alligevel har vi næsten altid suppleret de hjemmelavede godter med købt frugtflæsk og mindst en æske eksklusive fyldte chokolader.

Det er efterhånden mange år siden, at jeg først gang smagte Valrhona chokolade. Siden er det blevet til utallige stykker, og selvom jeg har en passion for det enkel og måske også forudsigelige, når det kommer til chokolade, så har jeg gentagne gange ladet mig forføre af Valrhonas fyldte chokolader.

Hvert år til jul laver Valrhona nogle meget fine æsker med fyldte chokolader fremstillet af de mest intense og velsmagende råchokolader, som er kendetegnet for Valrhona.
I denne uges adventskalender kan du vinde den smukke lilla æske, som indeholder 16 fyldte chokolader. En uimodståelig blanding af både lys, mørk og hvid kvalitetschokolade fyldt med den skønneste praline og fløjsblød ganache. Jeg trækker lod om 3 æsker med 170 g chokolade til hver en værdi á 169 kr.

Hvis du gerne vil deltage i konkurrencen så skrive en kommentar under ‘leave a reply’ inden søndag d. 18 december kl. 10. Jeg trækker lod om 3 af de smukke æsker med Valrhona chokolade, og krydser fingre for, at de når frem til vinderne inden jul.

 

 

 

Print Friendly