VIND Valentine-lækkerier ♥

De fleste, som læste med på bloggen i sidste uge, husker sikkert mit indlæg om de labre lakridsstænger fra Lakritsfabriken i Sverige. Nu har du en enestående mulighed for at vinde en af de fem æsker med de uimodståelige Valentine-lækkerier.

Min begejstring for lakrids fra Lakritsfabriken og Valrhona chokolade er ikke til at komme uden om. De to lækkerier supplerer nemlig hinanden så godt, at smagen går op i en højere enhed, og derfor er det også svært ikke at lade sig forføre, hvis man har en svaghed for gourmetlakrids – og Valrhona chokolade.

Her har vi altså et rigtig godt makkerpar, men desværre fås de labre lakridsstænger alligevel kun i en ‘limited edition’-æske i anledning af Valentines Day den 14. februar. Det betyder, at du skal være hurtig, hvis du skal nå at smage lige netop denne variant af lakrids og chokolade.

Selv har jeg aldrig rigtig dyrket Valentines Day, men det ændrer ikke på, at jeg er VILD med kærlighedsæsken fra Lakritsfabriken. Og hvem drømmer ikke om en æske spiselig kærlighed? Valentine eller ej.

Hvis du drømmer om at sætte tænderne i den chokoladeovertrukne Premium lakrids, eller gerne vil forkæle en af dine nærmeste med en sød Valentine-hilsen, så har du muligheden for at deltage i konkurrencen. Det eneste, du skal gøre, er at lægge en kommentar under ‘reply’ – fortæl gerne om din favoritlakrids – senest onsdag d. 8 februar kl. 12. Jeg trækker lod om 5 æsker med ægte kærlighed.

Print Friendly