Vind påskeguf

Påsken står for døren, og det betyder, at der er rigtig gode chancer for, at få et påskeæg eller to forærende. I hvert fald har du muligheden for at vinde årets bedste chokoladepåskeæg, hvis du skriver en påskehilsen her på bloggen.

En af mine chokoladefavoritter er uden tvivl Valrhona, som jeg gerne hylder! Valrhona laver nemlig exceptionel god chokolade, som kan tilfredsstille selv den mest kritiske chokolademund – hele året rundt.

Traditionen tro fejrer Valrhona selvfølgelig også påsken med flere forskellige eksklusive og velsmagende chokoladelækkerier. Påskens chokoladefangst – måske især til de mindste – består af denne smukke gavepose, som er fyldt til randen med farvestrålende assorterede påskeæg, som er et lækkert mix af Crunchy og Grand Cru.
En anden af Valrhonas store chokoladesucceser, de såkaldte ‘tubes’, gemmer i anledning af påsken på himmerigsmundfulde af Grand Cru chokolade, mandler og bittersød, elegant chokoladeganache i bedste Valrhonastil.
Begge chokoladeæsker er i mit chokoladeunivers de perfekte påskeæg til børn (som kan lære, at sætte pris på god smag og kvalitetschokolade), til påskens værtinde eller måske til dig selv!

I anledning af påsken udlodder jeg 5 Valrhona påskegaver med 250 g chokolade.
Hver påskegave indeholder en gavepose med de farvestålende assorterede chokoladeæg og en af de populære ‘tubes’.
Hvis du skriver en påskehilsen under ‘reply’ inden onsdag d. 28 marts kl. 20, deltager du i konkurrencen.   

Print Friendly