Lige en lille reminder. Hvis du har en svaghed for grøntsager og gerne vil inspireres til, at få flere af de farverige lækkerier på bordet, så kig med indenfor i det nye nummer af gratismagasinet SÆSON.
Denne gang byder magasinet efteråret velkommen med sæsonens farverige frugter og grøntsager. De sprøde og saftige Clara Friis pærer har jeg bl.a. brugt til en smuk, velsmagende Upside down kage, og de danske æbler og blommer finder du i salatskålen, som små søde overraskelser. Grøntsagstærten får også et velfortjent comeback – ovenikøbet med fuldkornsdej – og de lange porrer opmærksomhed i både samosa, en pastaret og som lækkert grøntsagstilbehør med svampe.
Hvis du har synes det lyder lækker og ser fristende ud, så kig efter SÆSON i SuperBrugsen, Kvickly, Irma, Føtex, Bilka og SuperBest. Magasinet er gratis og fås så længe lager haves.
EVA
sep 14, 2011 -
HEJ LONE, JEG SYNTS DET SER RIGTIG SKØNT UD, JEG MÅ FLUX I KVICKLY
MVH EVA
Lone Kjær
sep 14, 2011 -
Tak Eva. Jeg håber, du finder god inspiration.
Kh Lone
Ditte
okt 5, 2011 -
Kære Lone!
Når nu emnet falder på grøntsager er jeg nysgerrig på, om du mon kender til en velsmagende måde at tilberede kålrabi? Problemet opstår, når den ugentllige kasse med lækre danske grøntsager fra Aarstiderne kommer – her i vinterhalvåret jævnligt med en KÆMPE kålrabi! Vi har prøvet at bage den og komme den i gryderetter, men hver gang ender det med en virkelig kedelig bismag, som mest af alt minder om udkogte rosenkål… Ikke lige favoritsmagen her i huset.
Har du et godt tip?
Hilsen Ditte
Lone Kjær
okt 10, 2011 -
Kære Ditte,
Jeg må indrømme, at det er lidt for sjældent, at vi får kålrabi. Oftest tilbereder jeg dem i ovnen, skåret i mundrette tern, vendt med olie. De skal bage ca. 25 min. ved 200 grader til de er sprøde. De smager bedst drysset med salt og peber – mens de er helt sprøde. Du kan undgå noget af den bismag, du ikke bryder dig om, ved at dryppe de ovnbagte kålrabi med citron eller limesaft.
Kh Lone