Sundhed i lækker uhøjtidelig form


I går arbejdede jeg sammen med en af mine dygtige fotografer Anders Schønnemann. Anders er professionel madfotograf og arbejder bl.a. for Food & Travel og Jamie Oliver Magazine, men også for flere danske magasiner. På studiet lavede vi de her smukke billeder til FIT LIVING, som er et meget appetitligt magasin med fokus på sundhed i en lækker uhøjtidelig og lettilgængelig form. Billeder og opskrifter kommer først i bladet til oktober, fordi magasinerne har så lang produktionstid, så desværre kan jeg ikke dele dem med dig endnu. Men hvis du har en sød tand, så kig med i det nye nummer (det udkommer torsdag d. 19 august). Her får du 6 opskrifter på appetitlige Dessert drømme med frugter og bær med lavt fedtindhold og du vælger selv, om du vil brug 5 eller 30 min. på at lave dem. Opskrifter og styling står jeg for, mens ovennævnte fotograf har taget billederne.

Print Friendly