Chokoladefestival 2011

Næsten alt det bedste fra chokoladeverdenen er samlet i TAP 1 på Carlbergs område i København nu på søndag d. 13 marts kl. 10-17, hvor Chokoladeselskabet gentager de seneste års succes og afholder festival i chokoladens tegn. Entréen koster 100 kr. inklusiv 6 smagspoletter, som hver indløser en smagsprøve hos de forskellige udstillere.

På årets chokoladefestival kan du bl.a. møde Byens bedste kager, Nikolaos Strangas, Valrhona, Frederiksberg Chokolade, Friis-Holm, Meyers bageri, Kunst & Køkkentøj, Summerbird og mange flere. Udover de mange udstillere er der andre spændende aktiviteter, som f.eks. demokøkken og foredrag. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe lækkerier med hjem.
Billetter kan købes på billetnet eller ved indgangen. Husk kontanter – udstillerne tager ikke dankort! Du kan læse mere om chokoladefestivalen her.

Chokoladefestival 2011 – Søndag d. 13 marts kl. 10-17, TAP 1 på Carlbergs område, Ny Carlberg Vej 91, 1760 København V.

Print Friendly