Kokkens køkken

Forleden havde jeg besøg af en journalist fra Politiken til en snak om mit køkken.
Hver søndag har avisen et spændende tillæg kun om MAD, hvor der hver uge er et lille portrætinterview af en kok hjemme i kokkens eget køkken. Artiklen hedder ‘Kokkens køkken’ og handler om, hvordan kokken bruger køkkenet i det daglige, hvordan det er indrettet, og hvilke 8 ting eller råvarer kokken ikke kan leve foruden.

I forbindelse med interviewet skulle jeg udvælge 8 ting, som jeg er særlig glad for i mit køkken. Det var faktisk lidt svært, for jeg har en utrolig stor kærlighed til de fleste ting i mit køkken. Hver ting har sin egen lille historie og en særlig brugsværdi. Det lykkedes alligevel og mit valg faldt på de her 8 ting.

Røremaskine fra Kitchen Aid
Klinker i lavasten fra Made a mono som vi har sat op bag køkkenvasken og komfuret. Desværre kan du ikke se dem på det her lille billede, men de kommer med i avisen.
Bamix
Rugbrødsforme fra EVA professionel
Mandolinjern
Lille salatslyngen fra Oxo
Min rugbrødssurdej
Kgl. porcelæn og sølvbestik… også til hverdag

Hvis du skulle få lyst til at læse artiklen om mit køkken og høre mere om, hvorfor de her 8 ting er så uundværlige for mig, så se med i Politiken MAD nu på søndag d. 6 marts.

Print Friendly