Chokoladefestival 2012

Da jeg sidste år besøgte Chokoladefestivalen i Tap 1 i København, var der ingen grænser for, hvor mange smagsprøver på chokoladekager, flødeboller, fyldte chokolade og andre chokoladelækkerier jeg nød godt af under mit besøg.

I den kommmende weekend – både lørdag og søndag – er der igen rig mulighed for at sætte tænderne i lækkerier fra bl.a. Valrhona, Summerbird, A XOCO, Friis Holm og mange mange flere, når Chokoladeselskabet åbner dørene op for Chokoladefestival 2012.

Festivalen, der er en stor legeplads med næsten alt, hvad et chokoladehjerte kan begære, byder igen i år på alt det bedste fra chokolade-verdenen krydret med mange spændende udstillere, foredrag og chokoladesmagninger. Lørdag kan du overvære DM finale i chokolade, og i demokøkkenet kan du bl.a. se med, når konditor Nikolaos Strangas viser os, hvordan han laver den perfekte chokolademousse.

Chokoladefestival 2012 finder sted i Tap 1, Ny Carlsberg Vej 91, lørdag og søndag d. 10. & 11. marts 2012. Billetter kan købes på bl.a. www.madbillet.dk eller ved indgangen. Enkeltbillet inkl. smagspoteletter, som indløser smagsprøver hos udstillerne koster 130 kr.
Hvis du klikker her, kan du læse hele programmet for Chokoladefestival 2012.

Print Friendly