Hvis du har en svaghed for chokolade, så kig med i det nye nummer af Boligliv (eller på www.boligliv.dk), hvor du kan få en række inspirerende opskrifter på forførende god chokolade og søde øjeblikke. Billederne er taget af Columbus Leth, og jeg indrømmer, at de får mit chokoladeglade hjerte til at smelte.
Blandt mine favoritter er chokoladetærten – som næsten kun bliver bedre dag for dag – og chokoladesmørret som tilberedes på ristede hasselnødder og to slags chokolade. Chokoladesmør smager vidunderligt på ristet brød – hvis man har en sød tand – og når jeg alligevel er i gang, så laver jeg næsten altid dobbelt portion og forærer det ene glas væk.
Linn
aug 29, 2011 -
Det ser simpelthen så lækkert ud! Jeg abonnere selv på bladet, og blev meget meget lykkelig, hvor jeg indså at der var et lille chokolade-tema med i det sidste nummer. Måske det bedste tema, man overhoved kan finde på… :)
Lone Kjær
aug 29, 2011 -
Tak Linn… jeg er også altid VILD med at lave chokolade.
Laura
aug 29, 2011 -
MUMS! Hvor ser det bare godt ud!
Jeg elsker chokolade, gerne af dem mørkeste slags :)
Den tærte skal prøves af…
Stine
aug 29, 2011 -
Tak for tippet! Det er jo lige mig :-)
Katrine
sep 7, 2011 -
Jeg har et spørgsmål til en af opskrifterne, som du forhåbentlig kan hjælpe mig med. I opskriften på chokoladetrøffelkage, står der, at der skal bruges 0 g hvedemel, men det kan vist ikke passe. Ved du, hvad den korrekte mængde er?
Lone Kjær
sep 7, 2011 -
Hej Katrine,
Tak for dit vågne øje… Der skal anvendes 90 g hvedemel til kagebundene til Chokoladetrøffelkagen.
Kh Lone
Katrine
sep 7, 2011 -
Mange tak for det hurtige svar. Jeg vil straks vende tilbage til kagebagningen.