Valrhona ♥

I den lille by Tain l´Hermitage i Rhônedalen ligger Valrhonas chokoladefabrik og chokoladeskolen École du Grand Chocolat Valrhona. I sidste uge besøgte jeg Valrhona sammen med et par andre madskribenter, og blandt turens højdepunkter var en eftermiddag i selskab med en af chokoladeskolens bedste konditorer.

De SMUKKE billeder her er fra chokoladekurset hos den franske konditor Sébastien Curtalin, hvor vi under kyndig vejledning fik lært, at lave de til tider lidt vanskelige macarons. Fyldet var selvfølgelig en cremet chokoladeganache, som ved første bid fik mit chokoladehjerte til at smelte.

Det er ikke kun professionelle som kan komme på chokoladekursus hos Valrhonas dygtige konditorer. På École du Grand Chocolat Valrhona i Tain l´Hermitage – og i Paris – holdes der året rundt ‘Gourmet Workshops’, hvor alle der holder af god kvalitetschokolade kan deltage. På kurset får du øget din viden om chokolade, samtidig med at du får lært at lave desserter og kager som chefkokke, konditorer og chocolatier fra hele verden.
Priserne for et dagskursus ligger på  80-100 €. Tjek Valrhona for yderligere oplysninger eller kontakt ChokoladeCompagniet

 

Foto: Tia Borgsmidt

Print Friendly